Webshops - Shop vandaag nog online bij Devo Sneek

DEVO is online 24/7 per jaar open.
U kunt uw bestelling plaatsen in één van onze webshops, op elk moment wanneer u wenst.
DEVO - Al meer dan 86 jaar een vertrouwd adres in Sneek.
Met volledige DEVO-garantie.

Devohobbyshop.nl

De webshop voor al uw hobby mallen en stempels, nu 30% Korting op alle kaarten mallen, altijd de nieuwste mallen aanwezig, buitengewoon!
Ga naar Devohobbyshop.nl - klik hier

Ondergoedshop.nl

De ondergoedwebshop met o.a. de topmerken Sloggi, Schiesser, Ten Cate, Beeren, HL en PUMA. Altijd 5+1 Pakje ondergoed gratis!
Klik hier voor Ondergoedshop.nl

Beerenvoordeelshop.nl

In één koop heeft u 5 Beeren artikelen voor de prijs van 4! Gemakkelijk uw Beeren ondergoed kopen per 5 stuks kan op Beerenvoordeelshop.nl
Klik hier voor de Beeren Ondergoed webshop

Tencateshop.nl

De ondergoedshop met het gehele assortiment van het bekende ondergoedmerk Ten Cate, met ten Cate heren ondergoed en ten Cate dames ondergoed.
Altijd 5+1 Pakje ten Cate ondergoed gratis!
Shop Ten Cate Ondergoed online - klik hier

Waarom online shoppen bij Devo Sneek

Een fysieke winkel in Sneek

Reeds meer dan 86 jaar is DEVO gevestigd in Sneek! Ervaar het gemak van online winkelen, en de betrouwbaarheid van een stenen winkel!

Veilig betalen

U betaalt zoals u dat wenst. Betaalt u vooraf, of met een overschrijving via de bank, of misschien wilt u achteraf betalen binnen 14 dagen?
Het is allemaal mogelijk in onze webshops, DEVO biedt u de meest gangbare betaalmogelijkheden.

Buitengewoon voordelig!

Profiteer van onze vaste ondergoedactie: 5 + 1 pakje ondergoed gratis! (geldig op het goedkoopste artikel). U ontvangt daarnaast altijd 30% Korting op elke aankoop van een kaartenmal.

Een uitgebreid assortiment

Als specialist in ondergoed, bedmode en hobby artikelen doen wij ons best om ons assortiment zo gevarieerd en kwalitatief mogelijk te houden.

Specialist sinds 1934

Een betrouwbaar adres en een mooie prijs is uw zekerheid & voordeel waar vele duizenden klanten al gebruik van gemaakt hebben.

Spaarzegels

De DEVO-spaarzegel kunt u ook met een online aankoop ontvangen! U heeft bij een online-aankoop de gelegenheid om te vragen naar deze zegels.
Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Telefoon: 0515-412676
E-mail: info@devosneek.nl