Styropor bal 150mm

Styropor bal 150mm
3,45
 • DEVO USP Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
 • DEVO USP Gratis DEVO spaarzegel bij elke 10,-
 • DEVO USP Gratis afhalen in de winkel
 • DEVO USP Vertrouwd shoppen sinds 1934
 • DEVO USP Thuisbezorgd met PostNL

Productomschrijving

Styropor bal 150mm

Styroporballen, ook bekend als piepschuimballen, zijn lichte bolvormige objecten gemaakt van ge├źxpandeerd polystyreen (EPS), een type schuimkunststof. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van styroporballen:

 1. Lichtgewicht en isolerend: Styroporballen zijn zeer licht van gewicht vanwege de luchtige structuur van het ge├źxpandeerde polystyreen. Bovendien hebben ze goede isolerende eigenschappen, waardoor ze nuttig kunnen zijn voor het isoleren van materialen.

 2. Veelzijdigheid: Ze zijn zeer veelzijdig en worden vaak gebruikt in ambachtelijke projecten, modelbouw en decoratieve toepassingen. Mensen gebruiken ze vaak als basis voor creatieve projecten, zoals het maken van kerstversieringen, diorama's, en meer.

 3. Verpakking: Styroporballen worden veel gebruikt als verpakkingsmateriaal om fragiele voorwerpen te beschermen tijdens transport. Ze worden ook gebruikt in de productie van kuststofverpakkingen en dozen.

 4. Bloemschikken: In de bloemsierkunst worden styroporballen gebruikt als basis voor bloemstukken. Kunstbloemen of echte bloemen kunnen in de ballen worden gestoken om decoratieve arrangementen te maken.

 5. Educatieve doeleinden: Styroporballen worden vaak gebruikt in klaslokalen voor educatieve projecten en wetenschappelijke experimenten. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gesneden en gevormd om modellen van planeten te maken.

 6. DIY-projecten: Veel mensen gebruiken styroporballen voor doe-het-zelfprojecten zoals het maken van feestdecoraties, kostuums, en diverse knutselwerkjes.

 7. Milieu-impact: Hoewel styroporballen licht en isolerend zijn, zijn ze niet biologisch afbreekbaar en hebben ze een negatieve milieu-impact. Het is belangrijk om bewust om te gaan met het gebruik en de verwijdering van styropor om milieuvriendelijkere alternatieven te bevorderen.

Bij het werken met styroporballen is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen, omdat ze gemakkelijk kunnen breken of afbrokkelen, wat schadelijk kan zijn als deeltjes worden ingeademd. Het gebruik van beschermende uitrusting, zoals een masker en handschoenen, wordt aanbevolen bij het snijden of manipuleren van styropor.

Productnummer: 830000/0015 Styropor bal 150mm

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Telefoon: 0515-412676
E-mail: info@devosneek.nl