Dylon Pods Textielverf Machinewas Blauw

Dylon Pods Textielverf Machinewas Blauw
9,89
 • DEVO USP Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
 • DEVO USP Gratis DEVO spaarzegel bij elke 10,-
 • DEVO USP Gratis afhalen in de winkel
 • DEVO USP Thuisbezorgd met PostNL

Productomschrijving

Dylon Textielverf Navy Blue


Dylon textielverf is eenvoudig in gebruik en volledig veilig voor je wasmachine! Een alles-in-├ę├ęn-formule om de kleur van kleding en stoffering te veranderen of op te frissen. Deze machinewasverf biedt perfecte, langdurige en intense kleurresultaten.


Deze marine tint vangt de sterkte van een ocean liner op. Navy Blue kan prima gecombineerd worden met rood en wit. Maar ook in combinatie met diepe bourgondische en groene tinten cre├źer je een majestueuze sfeer in een ruimte. • Alles-in-├ę├ęn-formule

 • Voor perfecte, langdurige en intense kleurresultaten

 • Veilig voor je wasmachine


Gebruiksinstructies 1. Plaats de stof vochtig en niet-gevouwen in de wasmachine trommel. Begin altjd met schone stof(was deze grondig , ook als deze nieuw is, om vlekken of niet zichtbare afwerkingen te verwijderen).

 2. Verwijder de label hoes van de Dylon pod volledig. Verwijder de deksel van het produkt en plaats het rechtop in de trommel (bovenop de stof)

 3. Voer een volledig katoenwasprogramma uit (geen voorwas,spaarstand of speciaal programma voor minder was) Voor het beste resultaat wast u op 40 graden celsius. (de verf werkt ook op 30 graden celsius indien dit nodig is voor de stof)

 4. Wanneer het wasprogramma is voltooid, verwijderd u de lege Dylon verpakking uit de machine. Voeg wasmiddel toe en voer nog een wasprogramma uit(dezelfde wasinstellingen als de eerste keer).

 5. Verwijder de stof, voeg wasmiddel toe en voer nog een programma uit om mogelijke resten van de verf te verwijderen (op 40 of 60 graden celsius).

Productnummer: db-DY17009P-04

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Telefoon: 0515-412676
E-mail: info@devosneek.nl