Romanette Flanellen Laken Antraciet

Romanette Flanellen Laken Antraciet
29,95
  • DEVO USP Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • DEVO USP Gratis DEVO spaarzegel bij elke 10,-
  • DEVO USP Gratis afhalen in de winkel
  • DEVO USP Vertrouwd shoppen sinds 1934
  • DEVO USP Thuisbezorgd met PostNL

Productomschrijving

Materiaal: 100% Geruwd Katoen
Kwaliteit: 170 gram - zachtgeruwd aan 2 zijden
Label: Oeko-Tex
Wasbaar: 40 graden
Droger: ja, lage temperatuur
Strijkvrij: Nee
Matrastype: Alle
Gewicht: 815 gram


Een laken is op diverse manieren te gebruiken en daarom is het altijd fijn om er eentje in huis te hebben. In ons assortiment bieden we lakens in verschillende kleuren, zodat er altijd een laken is dat bij jouw slaapkamer past.

Het laken is gemaakt van 100% geruwde flanel, een heerlijk warm materiaal dat vervaardigd is uit katoen. De term "flanel" verwijst naar de lichte ruwing van de stof, waardoor er een zacht, donsachtig laagje ontstaat. Dit laagje is uniek voor flanel en zorgt ervoor dat de stof snel jouw lichaamstemperatuur aanneemt en vasthoudt. Bovendien heeft flanel een sterk vochtabsorberend vermogen en is het goed luchtdoorlatend. In vergelijking met onze andere lakens is flanel het warmst. Deze eigenschappen dragen allemaal bij aan een goede nachtrust.

Daarnaast heeft het laken nog andere toepassingen. In de winter kan het dienen als een warm onderlaken bovenop je hoeslaken, terwijl het in de zomer als een vervanger voor je warme dekbed kan fungeren. Het laken is ook ideaal als onderlaken voor een wollen deken, omdat het voorkomt dat de deken in je huid prikt.

Voor het onderhoud van het laken gelden de volgende instructies: het is wasbaar tot 40 ┬░C, strijken dient te gebeuren op een lage stand, drogen in de droogtrommel op een licht programma en het laken mag niet behandeld worden met bleekmiddel.

Het laken is afkomstig van het merk Romanette, een bekend en kwalitatief hoogwaardig merk dat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust. Bij de productie van dit laken is geen moeite bespaard wat betreft het aantal garen. Het gebruik van natuurlijk katoen zorgt ervoor dat het materiaal lang meegaat en dat de kleur van het laken behouden blijft.

Productnummer: FLALA1525ANTRACIET

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Telefoon: 0515-412676
E-mail: info@devosneek.nl